One Partner Group satsar på logistik

Rekryterings- och bemanningsföretaget One Partner Group startar en ny verksamhet för drift och utveckling av lager och logistik.

OPG Logistics är en ny aktör på logistikmarknaden och de ska bland annat erbjuda tjänster för drift, bemanning och fastigheter för inom logistik.

För de som ha hjälp med sina logistiklösningar finns det nu ett nytt alternativ. One Partner Group har nämligen startat en verksamhet som specialiserar sig på just logistik.

OPG Logistics, som verksamheten heter, kommer att erbjuda bland annat drift av lager, byggande av logistikfastigheter, rekrytering och bemanning på lager, distribution och transport samt konsulttjänster inom logistik och lager.

– Vi vill vara en stark samarbetspartner till våra kunder och det är ett naturligt steg för oss att bredda och fördjupa vår kompetens inom lager och logistik som på ett bra sätt stöttar våra verksamheter inom bemanning, rekrytering och produktionssupport, säger Stefan Alvarsson huvudägare och koncern-vd One Partner Group.

Vd för det nya bolaget blir Johan Lindahl som tidigare ansvarat för Agilitys logistik- och lagerverksamhet i Norden.

– Det känns fantastiskt kul att vara med och bygga vidare på OPG-koncernens framgångar. Att bredda erbjudandet med lager- och logistikkompetens känns helt rätt då det är ett naturligt komplement till övriga affärsområden inom OPG. Att vi inom koncernen även bygger logistikfastigheter är ett stort plus och innebär att vi blir en stark helhetsleverantör till våra kunder. Vi kan alltså erbjuda våra kunder allt i spektrat bemanning, drift av lager/produktion och etablering av nya logistikcenter, säger Johan Lindahl.